Vattenblandaren i duschen har bytts ut

God morgon, god morgon på er alla och välkomna till bloggen och till dagens första inlägg. Jag tänkte mig att börja denna dag med att berätta om ett företag som man kan anlita när man behöver hjälp inom vvs i Ängelholm. Jag vände mig till Janssons VVS Teknik i Hbg AB när jag skulle byta ut vattenblandaren i duschen. 

Jag är så tacksam över att det här företaget hade möjlighet att komma hit och hjälpa mig eftersom jag blev tokig av att vattnet växlade från behagligt varmt till iskallt när jag duschade. Jag valde att vända mig till Janssons VVS Teknik i Hbg AB på grund av att jag hade hört att det är ett företag som arbetar på ett sådant sätt som är både effektivt och noggrant och de har gott rykte i Ängelholm. Nu har jag fått en ny vattenblandare och jag behöver inte oroa mig för dessa köldchocker i duschen längre. Den gamla vattenblandaren var faktiskt över 50 år gammal, konstigt egentligen att den ändå höll så länge som den gjorde. Om ni hamnar i en situation där ni behöver en rörmokare som kan vvs i Ängelholm vill jag tipsa er om det här företaget. Det är ett företag som har varit involverade i alla slags förekommande vvs-arbeten och därför kan man alltid lita på att få all hjälp man behöver. Om ni vill så kan ni höra av er till dem ifall ni vill få veta lite mer specifikt om deras service och tjänster inom vvs i Ängelholm med omnejd.